Beli in zdravi zobje so pogosto tisto,kar opazimo pri sogovorniku, pri tem pa je pomemben negovan in lep

izgled. Danes so na tržišču dostopne številne metode za beljenje zob, vendarsta njihova učinkovitost in varnost vprašljivi, cena pa previsoka.

Ena najstarejših metod za beljenje zob je s pomočjo medicinskega aktivnega oglja.

Ta metoda se uporablja že stoletja, najboljše pa je, da za razliko od agresivnih kemikalij ne poškoduje zob in sklenine.

Aktivno oglje se pridobiva s karbonizacijo luske kokosovega oreha v parni komori, pri čemer se odpre, poveča se površina, pri tem pa lahko privleče več sestavin.

Zahvaljujoč veliki moči vpijanja z zob, učinkovito in varno odstranjuje nečistočo, bakterije in umazanijo, ter jih beli.

Mešanico aktivnega oglja in vode je treba namestiti na ščetko za zobe, dobro umiti zobe in pustiti delovati tri minute. Nato je zobe potrebno dobro sprati z navadno pasto za zobe. Aktivno oglje je brez vonja in okusa, zato se vam ni treba bati nevšečnosti pri ščetkanju zob.

Prav tako, pri ščetkanju zob z aktivnim ogljem ni potrebe po zaskrbljenosti, da vam bodo zobje ali ustnice ostale črne, vsekakor pa pazite na oblačila, ki se lahko umažejo pri uporabi aktivnega oglja.

Čiščenje zob z aktivnim ogljem je treba opravljati 5-7 dni zaporedoma, rezultati pa bodo vidni že po prvem tretmaju.

Kontakt

Želite več informacij o naših storitvah?

logodsr

Dental Studio Rešetar Brezak 2018. ©  Vsa prava pridržana