paradontologija

Osnovano 1991. godine

Dental Studio Rešetar Brezak je zobozdravniška ustanova, katero predvsem odlikujejo kakovost, tradicija in skrb za pacienta.Kot zasebna ordinacija zobozdravstvene medicine Dental Studio Rešetar Brezak deluje več kot dvajset letin se od davnega leta 1991. nenehno razvija ter širi obseg svojih dejavnosti, modernizira tehnologijo in vlaga v izobraževanje strokovnjakov.
Studio, s sedežem v strogem središču Zagreba, na naslovu Boškovićeva 7a, je sodobno urejen in vrhunsko opremljen, naši zdravniki zobozdravstvene medicine pa pri delu s pacienti uporabljajo najnovejše terapijske metode, materiale in tehnologije,združujoč tako sodobne trende z dolgoletno tradicijo. V Dental Studiu Rešetar Brezak se posvečamo temu, da vašim zobem zagotovimo zdravje, vašemu nasmehu pa lepoto, saj je pomoč pacientu naša življenjska in strokovna izbira.

slide4

Naš tim

Naši zobozdravniki so visoko kvalificirani in strokovni, imajo večletne izkušnje pri delu na področju zobozdravstva ter se nenehno izobražujejo doma in v tujini, vlagajoč tako v svoje izobraževanje in znanje kakor tudi poznavanje novih tehnologij in materialov, načinov zdravljenja in medicinskih dosežkov s ciljem reševanja problematike in najzahtevnejših primerov. Po prvem obiskuDental Studia Rešetar Brezak – podrobnega pregleda, analize fotografij in studijskih modelov naš tim vrhunskih strokovnjakov postavi diagnozo in sprejme načrt terapije,ki se predlaga pacientu. Danes je foto diagnostika neizbežen del zobozdravstvene medicine, zato jo uporabljamo na način, da ima pacient klinično fotografijo

pred obravnavo, v času obravnave in po zaključenem postopku. Na ta način lahko ocenimo kakovost naših postopkov, pacientu pa omogočimo pogled v izvajanje celotnega posega in njegov končni rezultat.
Našim pacientom ponujamo največjo možno strokovnost, upoštevajoč njihove želje, hkrati pa ponujamo tudi maksimalno funkcionalnost in estetsko kakovost naših del v najkrajšem možnem času. Prav tako se prilagodimo pacientovemu urniku in ordiniramo po dogovoru. Vsi potrebni postopki, od prvega pregleda do zaključnega dela, se izvajajo na enem mestu, posebno skrb pa namenjamo varnosti naših pacientov tekom celotne obravnave. Da bi lahko zagotovili ohranjanje zdravja pacientov, smo zagotovili visoke standarde sterilizacije, razkuževanja in higiene. Paleta naših storitev je široka in zajema storitve estetskega zobozdravstva, kot sobeljenje zob in postavljanja luskic (veneers), zobozdravstvene protetike oziroma izdelave kronic in mostičkov iz najsodobnejših materialov,kot je popolna keramika ali vgradnja zobnih implantatov, ki jo izvaja naš specialist ustne kirurgije. Zagotavljamo vam najboljše storitves področja zobozdravstvene medicine, vrhunske materiale instoritev na evropskiravni, popolno posvečenost Vam in Vašitežavi ter brezhiben nasmeh!

Izbira pravegazobozdravnika je izključno vaša izbira, mi pa vas moramo prepričati, da se niste zmotili.